Tort aperitiv cu carne tocata
Postat de biancas76 in Aperitive / Garnituri 14 Iul 2010 | 9163 vizualizari
Pentru invitatii la ziua fiicei mele am facut un tort aperitiv. Simplu de facut si de mare efect.
Am mai facut acest gen de mancare doar ca atunci am folosit pieptul de pui ca baza si nu l-am facut atat de "pretentios"
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 14.07.2010, 23:49
Si aici tot prima,cred ca lumea s-a culcat.
la 14.07.2010, 23:50
vai e super
la 14.07.2010, 23:51
sa o crezi tu laly ca m-am culcat..te urmaresc
la 14.07.2010, 23:53
Haha
la 15.07.2010, 02:09
FOARTE BINE ARATA 5 FURCU
la 15.07.2010, 09:08
super
la 15.07.2010, 09:21
ce bine ar arata facut in mici forme individuale si cu un crevet deasupra!!!
la 15.07.2010, 09:21
mistooooo 5 furcu!
la 15.07.2010, 20:36
foarte bine arata!
la 15.07.2010, 20:51
Super.....!
la 15.07.2010, 22:05
e o idee foarte interesanta
COMENTEAZA