Tort aperitiv cu carne tocata

Postat de biancas76 in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2010 | 9163 vizualizari

Pentru invitatii la ziua fiicei mele am facut un tort aperitiv. Simplu de facut si de mare efect. Am mai facut acest gen de mancare doar ca atunci am folosit pieptul de pui ca baza si nu l-am facut atat de "pretentios"

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 14.07.2010, 23:49
Si aici tot prima,cred ca lumea s-a culcat.
la 14.07.2010, 23:50
vai e super
la 14.07.2010, 23:51
sa o crezi tu laly ca m-am culcat..te urmaresc
la 14.07.2010, 23:53
Haha
la 15.07.2010, 02:09
FOARTE BINE ARATA 5 FURCU
la 15.07.2010, 09:08
super
la 15.07.2010, 09:21
ce bine ar arata facut in mici forme individuale si cu un crevet deasupra!!!
la 15.07.2010, 09:21
mistooooo 5 furcu!
la 15.07.2010, 20:36
foarte bine arata!
la 15.07.2010, 20:51
Super.....!
la 15.07.2010, 22:05
e o idee foarte interesanta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking