Tort cu blat de aproape macarons

Postat de Brindusa in Prajituri
2 Iul 2010 | 6946 vizualizari

Macarons sunt niste biscuitei foarte raspanditi in Franta. Se fac din albus de ou si faina de migdale. Destul de dificil de facut. Eu sunt la prima runda in razboiul cu macarons si de data asta au invins ei :D. Ca sa nu arunc bunatate de compozitie, am facut un fel de blat de tort. Urmeaza runda a2a. Va tin la curent cu desfasurarea ostilitatilor. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 02.07.2010, 17:20
Cu ingredientele pe care le-ai folosit nu avea cum sa iasa decat ceva delicios!Asteptam si runda a doua!
la 02.07.2010, 17:22
eu zic ca ai invins tu si fiind prima, am sa gust
la 02.07.2010, 17:23
na ca nu sunt prima mi-a luat-o julie inainte
la 02.07.2010, 17:57
hahahahaha, te-au invins niste biscuitzei?
la 02.07.2010, 19:48
super fain
la 02.07.2010, 20:12
Bravo, Brindusa
la 02.07.2010, 21:00
bucataras, au invins intr-o batalie, dar razboiul nu e gata!
la 02.07.2010, 21:29
pana la runda a doua,mananc de aici....pot?
la 03.07.2010, 01:22
e,asa se nasc retete noi!felicitari pt cum ai reusit sa transformi ceea ce spui tu ca nu ti-a iesit in ceva minunat!
la 03.07.2010, 22:43
eclerash, cand am vrut sa pun biscuiteii in tava, in loc sa stea frumos se labartau. In tava de tort compozitia a stat frumos.
la 03.07.2010, 22:48
Ai dreptate Julie
la 03.07.2010, 23:01
hihihi, brandusha))si eu ma lup cu macaronarii), la mine nu se labarteaza, dar nu fac acel "guleras" asa ca devin ducesse si nu macarons,dar cred ca-i grozav tortul

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking