Tort cu blat de bezea (Pavlova)

Postat de Criss in Torturi
20 Dec 2010 | 20774 vizualizari

Dupa celebra reteta Pavlova am facut acest tort delicios. Una dintre colege imi spunea ca ea arunca albusurile daca sparge vreun ou si ii trebuie doar galbenusul. Mare pacat. Albusurile se pastreaza perfect in pungute in congelator si sand se aduna mai multe, vedeti ce minunatie se poate face din ele. Un desert pe cat de spectaculos, pe atat de usor de facut.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 21.12.2010, 09:36
Multumesc Ada.
la 21.12.2010, 09:37
wow ce bunatate si ce bine arata
la 21.12.2010, 09:44
super bun si frumos felicitari
la 21.12.2010, 10:03
superb
la 21.12.2010, 10:06
Multumesc Pusika.
la 21.12.2010, 10:07
Multumesc Mamaie, multumesc Ionix.
la 21.12.2010, 11:02
si eu congelez albusurile
ce-mi place tortuletul tau
la 21.12.2010, 11:37
Multumesc Lilik.
Foarte bine ca nu le arunci.
la 21.12.2010, 14:59
ce minunatie! 5
la 21.12.2010, 15:12
Multumesc LUK.
la 21.12.2010, 17:29
la 21.12.2010, 18:33
la 21.12.2010, 20:36
arata senzational....
la 21.12.2010, 21:19
Multumesc Madi.
la 27.12.2010, 14:34
la favorite cu reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking