la 14.06.2011, 09:39 Rodica, folia nu trebuie unsa cu nimic. Daca vrei sa o ungi, pentru siguranta, o poti face, rau n-are ce sa fie. Folia trebuie sa fie intacta (adica sa nu fie sparte bulinutele alea) si lasi la frigider (chiar si la congelator cateva minute) pana se intareste foarte bine ciocolata. Apoi cu grija si rabdare ( nu smulgem ca la epilare ) dezlipim folia.
Nu e grea, te asigur. Eu stau foarte prost la capitolul rabdare si tot am reusit...
la 14.06.2011, 09:41 Kamy, tu n-ai rabdare nici sa citesti? Numa fii-miu nu prea are rabdare si timp sa stea intr-un loc.
la 14.06.2011, 10:29 n-am zis io bine , ca-i greu si de citit da' de facut , mai Kamy ?
la 14.06.2011, 16:12 superb si super bun!!!
la 14.06.2011, 19:33 fata da cand il epilam nu pocnesc parasutele
la 14.06.2011, 20:09 super ideea cu punga de ambalat....super design...super tort...adica de 3 ori SUPER!!!
la 14.06.2011, 23:38 mi-a luat ochii inca de pe blog
la 15.06.2011, 08:07 merci miha!!! o sa pun in practica metoda...mi-a placut tare mult cum arata...cu rabdarea ce sa zic... exersam daca nu o avem...pentru un final asa frumos...cate nu faci!!!?
la 15.06.2011, 08:26 Ce pot face unii cu o punga !!!
Kami - suntem pe un gand
la 15.06.2011, 10:06 Diana, tu fa tortul, ca eu iti citesc reteta.
la 15.06.2011, 10:06 Multumesc Cristina!
la 15.06.2011, 10:16 Mona fata... M-am si inecat de ras.
la 15.06.2011, 10:19 Deyu AnaMaria
la 15.06.2011, 10:20 Rodica...multa bafta!
la 15.06.2011, 10:33 Mihaela...punga ca punga... dar sa vezi ce pot face cu niste pocnitori!