Tort cu crema de ciocolata si de capsuni
Postat de Ina in Torturi 15 Noi 2015 | 11316 vizualizari
Ziua mea a picat in mijlocul saptamanii si cum nu dispuneam de prea mult timp pentru prepararea tortului , am decis sa fac unul destul de simplu, cu ce aveam prin casa :)
Este un tort pentru cei ce prefera combinatia dulce/acrisor, ciocolata/ capsuni.
In reteta mea am folosit gelatina mai multa ( cate jumatate de plic in plus ) si cremele au iesit mai ferme decat mi-am dorit initial. Mi-a fost teama ca fructele sa nu inmoaie crema si sa nu pot lua tortul la drum, pentru ca am servit si colegii de la serviciu. Nu am primit critici, dar stiu ca putea sa fie mult mai pastos, cremos, pentru ca mie asa imi place :">
In lista de ingrediente am pus cantitatile de gelatina pe care eu le consider corecte pentru o crema pufoasa, pastoasa si nu usor ... cauciucata .
Inapoi la reteta
|