Tort cu crema de ciocolata si dulceata de gutui

Postat de merisor67 in Torturi
10 Ian 2015 | 2994 vizualizari

Pentru prepararea acestui tort, am avut stranse la congelator 12 albusuri si am executat doua blaturi separate, unul cu nuca de cocos si celalalt cu nuca obisnuita, sau cum sa-i zic, nuca adevarata de-a noastra. :)) Am facut asa niste combinatii si a iesit o nebunie de tort, dar, ca de obicei, prea mic pentru familia mea pofticioasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 10.01.2015, 20:22
Super arata!
la 10.01.2015, 20:23
Ce bunătate ai făcut!
la 10.01.2015, 20:25
bun bun
la 10.01.2015, 20:26
sigur este bun si ce bine arata
la 10.01.2015, 20:26
Tare bun a iesit!
la 10.01.2015, 20:27
Cel mai bun!
la 10.01.2015, 20:29
ce frumos e , si ce bun trebuie sa fi fost
la 10.01.2015, 20:31
si arata bine si sectiunea
la 10.01.2015, 20:37
si e si cremos si ce sa mai zic
la 10.01.2015, 20:38
Va multumesc, dragilor!
la 10.01.2015, 20:39
merisor, de ce se pune ulei in blat ?
la 10.01.2015, 20:41
Mic,foarte mic,nu stiu ce te zgarcesti atata....
la 10.01.2015, 20:45
Cleme, n-am forma de tort mai mare
la 10.01.2015, 20:45
tare frumos e!
la 10.01.2015, 20:46
Ela, eu pun deseori ulei in blat sa nu se lase dupa ce creste in cuptor, tipsul asta m-a invatat o cofetareasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking