Tort cu crema de iaurt si piersici

Postat de mirela0911 in Torturi
14 Aug 2016 | 4860 vizualizari
Tort cu crema de iaurt si piersici

Este un tort care se prepara rapid si la fel se si mananca! 

Ingrediente

  • 7 bucati piscoturi
  • 10 buc biscuiti Petit Beure
  • 350 g iaurt gras
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • 2 piersici
  • 1/2 plic gelatina
  • pepene rosu pentru decor

Mod de preparare

Ingredientele date sunt pentru un tort cu diametrul de 20 cm!!!

Se ia forma de tort cu diametrul de 20 cm si se tapeteaza cu folie alimentara. Se aseaza piscoturile pe fundul formei.

Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra vanilat. Frisca se mixeaza pana se intareste. Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa, apoi se incalzeste usor pana se dizolva granulele de gelatina. Piersicile se spala, se curata de piele apoi se taie cubulete. Peste iaurt se toarna gelatina, se amesteca, se pun apoi piersicile iar la final se incorporeaza frisca.

In forma de tort, pe margine se aseaza cate un biscuite, apoi se toarna crema, se niveleaza, se acopera cu folia si se da la rece pentru cateva ore.

Se scoate din frigider, se aseaza pe un platou si se indeparteaza folia alimentara, se orneaza cu felii de pepene rosu apoi se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si piersici" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu blat umed, ciocolata si piersici

Postat de oanapl

Desert tort cu blat umed, ciocolata si piersici

Pentru blat: Se pune ciocolata în 80g cafea fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește perfect se poate pune amestecul pe baie de aburi. Se lasă...

Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu mure si piersici - Reteta nr. 100

Postat de oanapl

Tort de ciocolata cu mure si piersici - Reteta nr. 100

Preincalzesti cuptorul la 180 de grade C si tapetezi cu hartie de copt, o tava de 24 cm diametru. Faina o amesteci cu cacaua. Torni apa fierbinte peste ciocolata si amesteci usor pana la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.08.2016, 13:44
excelent
la 14.08.2016, 13:54
Minunat tort!
la 14.08.2016, 14:06
Imi imaginez, si bun si de vara,
la 14.08.2016, 14:07
bun bun
la 14.08.2016, 14:28
Tare bun!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking