Tort cu fructe de pădure şi ciocolată

Postat de diaconta in Torturi
31 Aug 2013 | 17298 vizualizari

De cel de-al doilea tort pe care l-am făcut zilele acestea, am fost aproape mulţumită. A fost delicios!!!!! Un tort destul de simplu, dar care mi-a dat ceva emoţii când am ajuns la banda de ciocolată. Deşi mai făcusem banda dar pe folie cu bule, acum o vroiam aşa neteda şi delicată cum am văzut la Paula(Enjoydessert). Bineînţeles că m-am abătut de la ceea ce gândisem iniţial că vreau să fac, însă mi-a plăcut rezultatul şi musafirilor la fel. Cremos şi răcoros, desăvârşit de gustul amărui al ciocolatei. Vroiam să fac doua blaturi, dar cel pe care l-am făcut a fost chiar suficient.

Inapoi la reteta

Comentarii (81)

la 31.08.2013, 20:56
Ruxy,absolut delicios este si tare ma bucur
Multumesc scumpa mea
la 31.08.2013, 21:10
Arata fenomenal Dia draga! Stiam eu ca o sa iasa si bordura De gust...nu ma indoiesc ca e super bun, la ce combinatie dementiala ai facut acolo!! Pupici si multa sanatate si fericire iti doresc draga mea!
la 31.08.2013, 21:15
Paula,multumesc mult pentru idee
A iesit multumitor si bordura,am aranjat-o cam greu dar a fost ok.Data viitoare va fi mai bine. Gustul a fost minunat.
Pupici si pentru Florinel sa creasca mare si voinic
la 31.08.2013, 21:19
Dia, n-am nici cea mai mica indoiala ca n-ar fi fost delicioasa si cu Hulala

uite aici tipsuri ca sa nu dai gres niciodata cu batutul smantanii de frisca

http://www.lalena.ro/1044-reteta-Crema-de-frisca-cum-batem-corect-smantana-pentru-a-face-frisca.html

este adevarat ca are un punct critic daca bati prea mult si se fac bulgari de unt dar nu dai gres cu asta
la 31.08.2013, 21:21
...
la 31.08.2013, 21:22
Tentatie absoluta
la 31.08.2013, 21:27
Multumesc Lia o sa tin cont.
Totusi mie mi se pare foarte mult zahar la 1l de smantana pentru frisca.
Eu foloseam cam doua linguri pline de zahar pudra la 500 ml frisca naturala.
Dar mie nu-mi place prea dulce.
la 31.08.2013, 21:27
Mihaela11,chiara asa)
Imi tot fac drum la frigider,dar incerc sa ma abtin pana maine
Multumesc
la 31.08.2013, 21:29
un tort senzational facut de un adevarat Top Chef!
la 31.08.2013, 21:49
Dia, acum am intrat iar pe link pt ca nici nu ma uitasem la cantitatea de zahar ... da, este enorm de mult, nici mie nu-mi place deloc atat de dulce; ... eu ti l-am trimis doar pentru metoda; ... cand ne dam seama sa ne oprim ca sa nu atingem punctul critic
la 31.08.2013, 22:35
Lia,multumesc oricum.
Stiu ca frisca naturala este mai cu dichis,sper sa mai gasesc totusi din aceea de care cumparam eu.
la 31.08.2013, 22:37
Miha,asa un compliment ma face sa ma umflu-n pene de mandrie
mai aveam de dichisit putin la el dar ma dadea mama afara din casa de nu terminam ))))) dar e grozav de bun
la 31.08.2013, 22:39
Minunat tort ai facut, Dia!
la 01.09.2013, 10:06
Ce fain arata, felicitari! Am salvat reteta.
la 01.09.2013, 10:44
Xandrinne,multumesc foarte gustos este,astept sa-mi spui daca ti-a placut cand il faci

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking