Tort cu migdale, vanilie si fructe

Postat de alldaycooking in Dulciuri
4 Aug 2012 | 3892 vizualizari

In urma cu ceva timp, raspundeam "da" unei doamne care ma intreba daca vreau sa il iau in casatorie pe cetateanul... Timpul a trecut! Cat timp? Mult, putin, habar nu am!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 04.08.2012, 23:36
ma pregateam de culcare si uite ce vad
la 04.08.2012, 23:36
pai mi-a luat ceva timp sa micsorez pozele...
la 04.08.2012, 23:40
E frumos daca nu stii cum a zburat timpul
Am observat ca folosesti fructoza , si-mi place . care sunt ratiunile ?
la 04.08.2012, 23:41
La multi ani!!! Multi ani fericiti impreuna!!! Reteta e SUPER!!!!
la 04.08.2012, 23:42
Multumesc frumos!
la 04.08.2012, 23:45
De fructoza am auzit in urma cu 6-7 ani, cand am citit despre indicele glicemic al alimentelor. De atunci nu am mai folosit decat rareori zahar brun, zahar alb nu am in casa. Prefer indulcitorii naturali, in special mierea pe care o primesc de la parintii mei (au albine), iar fuctoza mi se pare ok pentru a face dulciuri pe care le papa si gandacelul meu.
la 04.08.2012, 23:58
La multi ani! Minunata combinatie ai facut!
la 05.08.2012, 00:00
Eu folosesc zahar brun la cafea iar iarna miere . recent am achizitionat indulcitor cu stevie . nu iau masuri extreme ptr. dieta dar ma preocupa , am avut pe linie paterna multe cazuri de diabet .
Foarte util a informatia . am o finuta de 6 luni . Pana acum a primit doar lapte de la mama ei . A spus ca pana la un an ii introduce piureuri de fructe si supici de legume dar fara sare si fara zahar .
la 05.08.2012, 00:00
multumesc frumos!
la 05.08.2012, 00:01
La multi ani impreuna! frumos si gustos tort ai facut!
la 05.08.2012, 00:08
E foarte bine ce face mamica cu bebita! Baietelul meu va implini curand 4 ani si el poate sa pape dulciuri, dar la bebelusi sub nici o forma nu e ok sa primeasca ceai indulcit sau alte mancarici cu zahar. Sper ca ii va introduce si ou si carnita in alimentatie inainte de 1 an, eu nu sunt adepta vegetarianismului la copii atat de mici.
Am si eu extract de stevia, dar sincer prefer fructoza ca si gust. Stevia cred ca e foarte buna si o mai folosesc la dulciuri cu fructe, unde nu ii simt gustul pra tare. Din pacate cazurile de diabet de tip 2 sunt destul de frecvente si atat eu cat si sotul meu avem o zestre genetica nu prea roz.
la 05.08.2012, 00:09
Ma bucur ca va place!
la 05.08.2012, 07:57
Multi ani inainte! Iar tortul pe masura!
la 05.08.2012, 08:06
De multi ani frumosi deliciosi precum acest desert sa aveti parte si de acum inainte
la 05.08.2012, 08:08
Multumim dragelor!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking