Tort cu mousse de mango si ciocolata alba

Postat de gabrielacuisine in Torturi
18 Apr 2013 | 22588 vizualizari

Ma gandeam ca poate vreti o idee pentru un tort de Sf Gheorghe. Eu am facut tortuletul acesta cand am implinit 30 de ani, este foarte elegant si este un tort usor, foarte usor de digerat ;-) Alte cuvinte sunt de prisos…cu o singura precizare, cremele se vor simti mai intens daca blatul va fi alb! Daca vreti sa impresionati vizual prin contrastul de alb si negru, va sfatuiesc, pentru blatul negru sa folositi doar creama de mascarpone (gustul de fruct de mango nu este evident la folosirea blatului de cacao)

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 19.04.2013, 09:33
frumos
la 19.04.2013, 09:42
Esti o adevarata artista nu pot decat sa te aplaud
L-am trecut la favorite,pentru ca-mi place foarte mult si blatul si cremele si glazura
la 19.04.2013, 10:17
Foarte frumos.Intr-adevar este o opera de arta,merge si cu blat alb,dar e bine sa folosesti oua de casa,deoarece atunci iese blatul destul de galben,iar in contrast cu restul crema/glazura va arata foarte bine.Felicitari pentru reteta,dar si pentru explicatia cu amanuntul in orice detaliu,deoarece sunt retete postate cu explicatii mai putine,inclusiv in ce tine de marimea tavii,cantitati la ingrediente,este tare rau cand vrei sa faci o anumita reteta si vezi la explicatii:faina cat cuprinde,copt in tava(dar ce marime are tava,asta ca pct de reper sa iese blatul/foaia exact ca in reteta),sau la alte ingrediente nu se spune cu precizie si mai ales cand faci pt prima oara acea reteta e bine de stiut cu lux de amanunte orice detaliu.FELICITARI inca o data pentru reteta.
la 19.04.2013, 10:44
Imi place la nebunie mango! Iar tortul tau tare-mi mai face cu ochiul pentru masa de Paste!!!
la 19.04.2013, 10:45
intradevar putem pune ca este arta! Felicitari
la 19.04.2013, 11:43
elegant si delicios tortul, felicitari!
la 19.04.2013, 12:45
O frumusete !
la 19.04.2013, 13:29
la 19.04.2013, 14:59
va multumesc foarte mult pentru comentarii si pareri! ma bucur ca va place si sper sa il aveti in vedere, cu sfaturile de rigoare ;-).
to all!
la 19.04.2013, 15:04
Soryna, asa este, daca se va face cu oua de casa va fi mai mult decat ideal.
Sincer noua asa ni s-a parut, ca moussul de mango nu s-a potrivit cu blatul de cacaco, nu se mai simte gustul de fruct, si ar fi pacat, daca il mai face cineva sa faca aceeasi "greseala" (sa o numim asa) ca mine. Cacaoa epateaza gustul de fruct in general, iar mangoul este totusi un fruct cu gust intens, exotic, care merge cu un blat alb. Daca se vrea a impresiona vizual prin contrast, se poate combina blatul negru cu crema de mascarpone :-). Deja ma lungesc....dar ca sa fie perfect, imi place sa dau explicatii, cu amanuntul, asa cum ziceai si tu!
Pupici si multumesc pt aprecieri!
la 19.04.2013, 20:22
Un tort extraordinar..Arata nemaipomenit..Felicitari!
la 19.04.2013, 21:07
multumesc Rocsi!
la 19.04.2013, 23:22
Arata fenomenal!
la 20.04.2013, 11:57
Impecabil, intr-un cuvant!
la 20.04.2013, 15:07
multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking