Tort cu mousse de nuci, portocale si fructe de padure
Postat de diaconta in Retete Montare D’oro 9 Dec 2018 | 4795 vizualizari
Nu-i aşa că deja intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă? Mi-e tare drag când ştiu că este ocazia perfectă de a întâlni oameni dragi, de a petrece în familie clipe minunate, de a recupera oarecum faptul că în timpul anului nu prea avem timp să ne bucurăm de asta. Să ne facem daruri din suflet şi pentru suflet.
Ca de fiecare dată, eu mă bucur să pun pe masă bucate delicioase, în mare parte tradiţionale şi e tare plăcut când acestea sunt apreciate de cei care ne trec pragul.
Dacă în pregătirea mâncării mama este şeful, în ceea ce priveşte alegerea desertului sarcina îmi aparţine.
Aşa că m-am gândit să mai testez o reţetă de tort pentru Crăciun. Un tort cu arome de iarnă, cu nuci, portocale şi fructe de pădure. Mare mi-a fost bucuria când am văzut cât de apreciat a fost. Verdictul mamei pe care întotdeauna îl aştept cu emoţie, a fost “excelent”.
Am vrut sa fie un tort alb, îmbrăcat în frişca Montare D’Oro şi cu un decor care să ne transpună în atmosfera Crăciunului.
Si pentru că nu sunt egoistă când vine vorba de dulciuri, am să vă împărtăşesc şi vouă reţeta tortului pregătit de mine.
M-aş bucura dacă v-ar fi de folos.
Inapoi la reteta
|