la 02.07.2011, 23:46 ...nu am cuvinte, un tort de nota 20
la 02.07.2011, 23:48 wooow ce superbitate de tort
la 02.07.2011, 23:48 aa.... sa stii ca nici eu nu prea astept cateva ore bune,cateodata bag la congelator,se raceste mai repede
la 02.07.2011, 23:52 Wowwwwwwwwww!!! Fantastica realizare Gabytza...arta culinara
la 03.07.2011, 00:03 cat de bun trebuie sa fie cu atatea visine
la 03.07.2011, 00:09 Ce dragutz!!!
la 03.07.2011, 06:45
la 03.07.2011, 08:17 Idei ai,vase bune ai,poze misto faci,ce sa zic mi-e un pic cam ciuda dar imi place de mai multe ori vorba Miutei
va sa zica tu nu poti s-astepti nici io
vad ca ne-ai pus si-o inimoara,da' nu stiu de ce-o fi...albastra
la 03.07.2011, 09:48 Minunatie reala , si ai si stare de inima albastra , se pare
la 03.07.2011, 09:56 Buna dimineata!
Multumesc fetelor.
Nu este decat un tort extrem de simplu atat ca si preparare cat si ca decor
Dia, e albastra ca sa creeze olea' de contrast))). n-are legatura, cum zice Diana)., cu fro' vitza de nobil ))))
la 03.07.2011, 09:59 Simplu da' buuuuuuuuuuuuuun rau ma gandeam ca vrei tu sa creezi oleaca de diversiune,pentru noi astia ce vedem inimi peste tot
la 03.07.2011, 10:07 pfooa, nu mi-a trecut prin minte asa ceva:)))
Buuuna ideea ta! ))))
la 03.07.2011, 10:12 No mai si io care te stiam Fecioara atenta la detalii
la 03.07.2011, 10:33
la 03.07.2011, 12:41 ce minunatie dulce...si ai tras si o inimioara...ce mai exact ca la carte