Tort de biscuiti cu mascarpone si ciocolata, fara coacere / CHOCOTORTA de Fetesti
Postat de Mutulica in Dulciuri 17 Iul 2016 | 17526 vizualizari
Vreti sa faceti un tort, dar nu stiti sa folositi cuptorul , nu aveti indemanare si nici blat? Va rezolv eu problema (doar cu „indicatii pretioase" caci reteta mi-a depasit posibilitatile), daca ma ajutati intr-o alta problema: Cifra de afaceri la nivel national intr-un domeniu al economiei este de 500 de milioane de euro pe an. Profitul in aceasta bransa este de 5 la suta, dar sunt si perioade cand nu se poate face profit din cauza investitiilor mai mult decat necesare si foarte costisitoare.
Acum fac si eu ca Busu de la ProTV. Va invit sa rezolvati problema: o firma de stat, bineinteles , are datorii de 380 de milioane de euro cand 500 de milioane de euro sunt toti banii rulati de toate firmele din acest sector .Cum poate aceasta firma sa-si plateasca datoriile in 2018 si de unde au castigat patronii celorlalte firme impresionantele averi personale, daca toti au pornit de la 5-6 angajati nu cu multi ani in urma ( treptat, politrucii i-au gonit catre firmele private pe multi dintre cei mai buni, unde au fost respectati chiar daca la firmele private si-au gasit loc si jigodiile care faceau rau cand erau la firma de stat) ?Daca aceasta ramura, care nu poate trai zi de zi doar din profit, fara subventii, ramane subfinantata, condusa de politicieni(in nicio tara nu se poate) , tara nu atrage investitori seriosi si nu putem avea o crestere economica constanta.
Se spune ca privatizarea a fost un experiment impus din afara pentru care au oferit imunitate si executat cu placere de Basescu si altii ca el deoarece nimeni nu intreaba ce fac firmele private cu banii lor. Si in ultimul rand, dar nu mai putin important, este posibila reconcilierea dintre specialistii goniti la privat si vechile unitati de stat distruse de politruci sau acestea din urma trebuiesc desfiintate si sa fie infiintate unitati noi pe alte criterii de selectie decat cele care au fost aplicate de politruci?
Sursa reteta
Inapoi la reteta
|
Comentarii (54)
la 17.07.2016, 19:42
Daca biscuitii erau mai mari sau macar mai grosi as fi facut singur tortul.
la 17.07.2016, 19:44
Te-au sabotat biscuitii....zic sa faci reclamatie...
la 17.07.2016, 19:44
Cleme , neaparat sa ai rabdare 12 ore sa il tii la frigider.Noi nu am avut rabdare si am putut sa vedem diferenta la gust si la aspect.
la 17.07.2016, 19:44
Claudia, urmareste filmul postat in reteta la introducere.
la 17.07.2016, 19:44
Reteta este din Argentina.
la 17.07.2016, 19:46
Ma declar incompetent si urmatoarea reteta aleasa de mine o va posta Ina .
la 17.07.2016, 19:47
Cleme , uita-te in filmuletul din Argentina si o sa vezi ca folosesc altfel de biscuiti.
la 17.07.2016, 19:48
Iar vorbesc singur , zice Ina !Mie chiar mi se pare o reteta deosebita.E gustoasa , arata bine si e usor de facut daca nu ai doua maini stangi.
la 17.07.2016, 19:54
Chiar ma gandeam cata rabdare sa insiropezi biscuitii aia marunti! Cat despre gust, sunt sigura ca e super mega delicios, e exact pe gustul meu!
la 17.07.2016, 19:55
Aaaaa, am uiat sa zic ca Ina are model fain la unghii!
la 17.07.2016, 19:55
Costel, sincer, m-am pierdut la introdcere Dar rețea, e chiar de băgat le seif și de preparat Bravo ție, bravo Inei O echipă completă, al bine și la greu împreună
la 17.07.2016, 19:55
Saru-mana , Mirela! Nu rabdarea mi-a lipsit, n-am cu ce ma , n-am cu ce!
la 17.07.2016, 19:57
Saru-mana , Panacris! Pentru tine va fi floare la ureche!
la 17.07.2016, 20:14
ce bun trebuie sa fie
la 17.07.2016, 20:15
Saru-mana!Aletta,daca mai pui niste poze la la profil poate ma mai chinuie talentul si mai gatesc.
COMENTEAZA