Tort de mere cu crema caramel

Postat de Criss in Torturi
18 Oct 2011 | 23058 vizualizari

Zilele acestea blogul meu a implinit venerabila varsta de 2 ani. :) Si tot zilele acestea aniversez si un an de la prima postare pe Bucataras. Asa ca am facut tot un tort de mere, diferit insa, pentru ca are putin si din tortul meu preferat, cel cu crema de zahar ars. Super combinatie! Un tort bun si racoros pe care il impart cu mare drag cu voi toti cititorii mei.

Inapoi la reteta

Comentarii (54)

la 18.10.2011, 09:35
La cat mai multe postari delicioase!
la 18.10.2011, 09:43
Multumesc Miha.
la 18.10.2011, 10:00
Super!Esti un talent!Cum faci ornamentul ala asa frumos?
la 18.10.2011, 10:05
asa ceva as manca fara sa respir
minunat!!!!
ornat tare tare frumos!
la 18.10.2011, 10:07
un tort de exceptie marca Criss felicitari Criss pentru toate realizarile tale si ne bucuram ca esti aici cu noi
la 18.10.2011, 10:11
Multumesc Giorgi. Ornamentele de ciocolata se fac foarte simplu, se topeste ciocolata , se toarna intr-o punga. Se taie un colt la punga si pe hartie de copt se deseneaza figurine din ciocolata.
la 18.10.2011, 10:11
Multumesc Gaby. Si noua ne-a placut foarte tare.
la 18.10.2011, 10:12
Multumesc Dia. Esti o scumpa. Si eu ma bucur ca v-am cunoscut.
la 18.10.2011, 10:20
Multumesc mult pentru explicatie.Eu as indrazni sa te intreb si de jocul ala lateral cu frisca...nu ma prind deloc cum e facut.
la 18.10.2011, 10:22
Arata fantastic...felicitari...esti o mare specialista!!!
la 18.10.2011, 10:25
Giorgi, e vorba de impletitura sub forma de cos. Pentru asta e nevoie de un varf special. Tehnica am gasit-o pe net. Daca dai o cautare pe Google vei gasi filmulete in care e explicata tehnica impletiturii sub forma de cos.
la 18.10.2011, 10:26
Multumesc Ruxy.
Esti tu o draguta. Eu nu ma consider mare specialista, doar incepatoare in ale ornatului.
la 18.10.2011, 10:30
Multumesc muuult!Asta va fi tortul meu de sarbatori.M-am decis!Asta daca nu o sa ma ispitesti cu altul ..."mult mai frumos si mai luminos".
Afla ca noi stim
Oricand sa zidim
Alta monastire
Pentru pomenire,
Mult mai luminoasa
Si mult mai frumoasa!
la 18.10.2011, 10:30
Felicitari Cristina! La cat mai multe asemenea aniversari! Pup
la 18.10.2011, 10:38
Giorgi, pe Bucataras gasesti o multime de torturi ispititoare.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking