Tort de sarlota

Postat de ionela2682 in Torturi
8 Feb 2010 | 8638 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 08.02.2010, 21:06
ai pus gelatina pe foc? nu e o ''imprudenta''?
la 08.02.2010, 21:57
pai nu ca nu o las mult si oricum nu clocoteste!
la 23.05.2012, 10:07
Am facut si eu acest tort de doua ori si a iesit super bun. Singura deosebire a fost ca eu am impartit compozitia in doua si in jumatate de compozitie am pus cacao iar in cealalta jumatate esenta de vanilie. Al doilea tort a fost la fel dar cu bucati de ananas in el.
la 25.05.2012, 22:22
Aici pe blogul meu sunt pozele cu tortul de sarlota http://dulciuridecasa-aurora.blogspot.com/
la 10.06.2019, 20:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking