TORT DIPLOMAT

Postat de Zamfira in Torturi
17 Oct 2015 | 16220 vizualizari

O rețetă perfectă, pentru care îi mulțumesc Jamilei – Jamila Cuisine, o specialistă în pregătirea deserturilor și nu numai. Am pregătit acest tort pentru ziua mea, am schimbat ,,prefixul” și acest lucru nu trebuia să treacă neobservat, adică….era obligatorie îndulcirea momentului. Vă recomand cu mult drag acest tort, reușita este asigurată, iar momentul festiv pentru care îl veți pregăti va fi o reușită. Succes și poftă bună!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 17.10.2015, 15:07
Simona
la 17.10.2015, 15:07
Adela
la 17.10.2015, 15:07
Cris
la 17.10.2015, 15:07
Ela
la 17.10.2015, 15:07
Cleme...vesnicul ingredient ,,carnatul traditional..
la 17.10.2015, 15:20
Am si eu niste slabiciuni,dupa coaste....
la 17.10.2015, 15:22
)))
la 17.10.2015, 15:31
frumos
la 17.10.2015, 15:33
Multumesc Motan!!!
la 17.10.2015, 15:39
Placeeeeee!Ai lăsat-o la coaste și-ai găsit-o la cârnați))
la 17.10.2015, 15:43
Cleme, vesnic haioasa, tema principala: carnatul. Multumesc!
la 17.10.2015, 16:40
frumos a iesit!!
la 17.10.2015, 17:37
Cristeena
la 17.10.2015, 18:52
Imi place!
la 17.10.2015, 18:55
frumos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking