Tort Diplomat acoperit cu pastă marshmallow
Postat de anomisana in Torturi 8 Ian 2012 | 6935 vizualizari
O să încep acest an cu tortul de revelion, deşi mai sunt multe reţete de anul trecut care îşi aşteaptă rândul la postat şi încă multe altele de anul ăsta, că nu am stat degeaba până acum. Tortul de revelion a fost cu cremă diplomat cu iaurt, fină şi răcoroasă, numai bună după salatele şi aperitivele cu maioneză şi sosuri, toate grele pentru stomac.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 08.01.2012, 21:13
de retinut cu pasta bun tortul
la 08.01.2012, 21:31
Mie pasta mi-a ieşit aproximativ ok, dar ştiu unde am greşit: trebuia să o fac cu cel puţin o zi mai devreme, trebuia să ung tortul cu unt şi trebuia să întind foaia mai groasă. Data viitoare, sper să iasă excelent. Mulţumesc pentru aprecieri.
la 08.01.2012, 21:37
ti-a iesit chiar foarte bine va trebui sa mai incerc si eu pasta asta,data trecuta n-am fost prea multumita de rezultat
la 08.01.2012, 21:39
Ce frumos arata
la 08.01.2012, 21:43
Frumos si gustos!
la 08.01.2012, 22:10
La mulţi ani!
Minunat a ieşit!!!
la 08.01.2012, 22:21
ce bun trebuie sa fi fost!
la 08.01.2012, 22:31
minunat!
la 08.01.2012, 22:47
buna ideea si a iesit super
la 08.01.2012, 23:02
oh, cat de bine arata! felicitari!
la 08.01.2012, 23:06
heh ce misto l-ai facut
la 08.01.2012, 23:50
arata tare gustos
la 09.01.2012, 02:20
Ce frumos e !! Ma bucur tare ca ti-a placut fondantul ! Pupici
la 09.01.2012, 08:13
La fav...
La Multi Ani 2012! draga Ana
la 09.01.2012, 08:24
frumos
COMENTEAZA