Tort Dobos

Postat de diana_k in Torturi
1 Feb 2012 | 39642 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (47)

la 01.02.2012, 17:33
super
la 01.02.2012, 17:35
EXCELENT!FELICITARI!
la 01.02.2012, 18:00
wow, atata senzational...jos palaria
la 01.02.2012, 18:02
aha a ajuns si aici frumusete si bunatate de dobos
la 01.02.2012, 18:31
la crema ouale se pun intregi>?a dica eu foloseam la creme de acets gen numai galbenusul....merge si cu albusul?
la 01.02.2012, 19:55
cat de bun trebuie sa fie,yammyyyyy
la 01.02.2012, 20:21
mmmmmmmmmmmmm, ce buuun! cristinne, si eu am avut odata intrebarea asta, am facut crema cu albusuri cu tot si n-a fost nicio problema pe aburi
la 01.02.2012, 22:17
ARATA SENZATIONAL!!1
la 01.02.2012, 22:17
ca de obicei ,imi place!
la 01.02.2012, 22:54
cum am mai zis si pe fb....e perfect
la 02.02.2012, 00:43
wwoooww...superbbb
la 02.02.2012, 01:13
la 02.02.2012, 07:06
MI-NU-NAT !!! Ce mult imi place Diana...
la 02.02.2012, 07:42
va multumesc fetelor pentru voi
la 02.02.2012, 07:44
cristinne "la crema ouale se pun intregi>?a dica eu foloseam la creme de acets gen numai galbenusul....merge si cu albusul?"

sigur ca da!!la crema asta se folosesc oua intregi, e foarte gustoasa.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking