Tort Dobos

Postat de diana_k in Torturi
7 Mai 2014 | 32475 vizualizari

Dobosul este tortul meu preferat, dar din pacate nu ma incumet sa-l fac foarte des, etapa de coacerea foilor este foarte solicitanta si trebuie atentie maxima. De data aceasta l-am facut cu ocazia de zilei de nastere a sotului, pe 1 mai.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 07.05.2014, 13:00
minunat
la 07.05.2014, 13:10
mmm ce bun trebuie sa fie!!
la 07.05.2014, 13:15
delicios!
la 07.05.2014, 13:21
Super tortulet.
la 07.05.2014, 13:35
)
la 07.05.2014, 14:02
yamiiii...
la 07.05.2014, 14:56
La multi ani!sotului tau.Minunat tort!
la 07.05.2014, 15:08
Bravo! Si mie imi place dobosul, dar nu ma incumet de fel sa-l fac!
la 07.05.2014, 15:24
o bunatate! mama mea face des
la 07.05.2014, 16:06
la 07.05.2014, 16:29
Diana,in primul rand La multi ani !sotului.
Un tort fin si delicios.
la 07.05.2014, 16:38
La multi ani sarbatoritului!
la 08.05.2014, 12:01
multumesc tuturor pentru urari si aprecieri
la 03.12.2014, 18:51
Buna!am o intrebare referitoare la reteta:care este temperatura cuptorului si cat timp de coacere necesita?multumesc anticipat!
la 20.06.2021, 23:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking