Tort Foret Noir
Postat de Ela68 in Torturi 8 Noi 2012 | 14835 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (37)
la 08.11.2012, 17:54
Cred ca e o minune tortul asta! Felicitari!!
la 08.11.2012, 17:54
Excelent arata! La multi ani!
la 08.11.2012, 18:07
O bunatate de tort!! Mai ales ca are si visinata
la 08.11.2012, 18:18
la multi ani, Mihaela!
Acum vreau tort
la 08.11.2012, 18:21
Mmmm....delicios tort
La multi ani!
la 08.11.2012, 20:37
Mmmmmm ..deliciu
la 08.11.2012, 21:19
Multumeeeesc, pentru toata lumea, o feliuta !
la 08.11.2012, 21:55
Arata bine! doar din 5 oua pot obtine un blat atat de inalt incat sa-l impart in trei?
la 08.11.2012, 22:08
da, forma are diametrul de 24 cm. De fiecare data imi iese asa.
la 08.11.2012, 22:13
Teo Daca bati albusurile separat + zahar ca pentru bezele, pe urma galbenusurile si la final faina amestecata usor cu o spatula iti iese de 10 cm inaltime in forma de 24 si poti sa il tai si in 4!
la 08.11.2012, 22:50
asa e motanel, ai dreptate. Nu stiu sa spun de ce unele retete se fac asa cum am specificat, insa cel mai comod este cum spui tu. Daca cineva stie diferenta, sa ne invete si pe noi !
la 09.11.2012, 12:54
Ela si asa cum spui tu ca ai pregatit blatul,iese tot la fel de inalt si pufos.Am incercat si eu.
la 09.11.2012, 12:56
vreau si eu de aici
3 felii sa am pe toata ziua ))
la 09.11.2012, 14:57
ohoo, la mine un tort nu tine decat maxim 2 zile
la 09.11.2012, 19:24
Minunat!
COMENTEAZA