Tort Martisor
Postat de laylalala in Torturi 26 Feb 2010 | 6783 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 26.02.2010, 15:33
Foarte frumos! Felicitari!
la 26.02.2010, 15:48
ce frumos arata banuiesc ca e si f gustos
la 26.02.2010, 15:53
imi place designul
la 26.02.2010, 16:51
woauuu
la 26.02.2010, 17:07
arata foaret bine.....
la 26.02.2010, 17:16
super ,felicitari arata grozav de bine
la 26.02.2010, 18:08
Felicitari, arata suuuper!
la 26.02.2010, 18:18
am vazut martisoare -''esarfa'' , polovar brosa, parfum, ciorapi, dar martisor -''prajiturica'', deloc, nicaieri; bravo!multumesc pt. MARTISOR!
la 26.02.2010, 18:21
frumos tare
la 26.02.2010, 19:09
CE copil eram eu la varsta ta! Bravo!
la 26.02.2010, 20:03
arata supercu cum ai facut toata chestia aia rosie?
la 26.02.2010, 20:46
decorul este o pasta facuta astfel :
1 plic (10 gr) gelatina,6 linguri apa rece ,1 lingura unt ,2 linguri miere si 300-500 gr zahar pudra + esente (optional) si coloranti alimentari
Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.
Se pune zahar pudra intr-un castron , pentru inceput 300-400g,se adauga lichidul se amesteca cu o lingura usor incepand din mijloc si se mai adauga zahar pana se face ca o pasta groasa.
Se rastoarna pe masa de lucru pe care punem zahar pudra si framantam bine pana nu se mai lipeste de masa si devine ca un aluat.
Se pastreaza in folie, lasata la rece .Se intareste cu timpul ,dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosi si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la cuptorul cu microunde inainte de framantare si isi revine.
la 26.02.2010, 21:06
wow... sincer wow
la 26.02.2010, 21:28
NOTA 20 ai toate sansele sa devii un bucatar profesionist
la 26.02.2010, 21:49
F frumos....si gustos cred! Felicitari!
COMENTEAZA