Tort Medovnik
Postat de MyFancyCake in Torturi 5 Ian 2012 | 21287 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (40)
la 09.01.2012, 13:21
senzational
la 09.01.2012, 17:05
incredibiiiiil!!!
la 09.01.2012, 21:33
yummmmi!
la 09.01.2012, 21:48
excelent
la 13.01.2012, 14:33
e suuuper delicios... din cl. II nu am mai mancat... dar si acum imi aduc aminte ce buna era... denumirea vine din rusa... il fac de ziua mea
la 05.08.2013, 22:08
la 11.11.2013, 18:13
Smantana e trecută la ingrediente pentru blat dar nu o vad la modul de preparare? Cum o încorporeaz?
la 17.11.2013, 21:47
popadan093: smantana se incorporeza inainte sa adugi faina. Scuze pentru omisiune.
la 20.11.2013, 15:15
Smantana este normala sau Smantana lichida pentru Frisca?
la 25.11.2013, 15:57
De asemenea vroiam sa mai întreb la ce temperatura se coc foile si daca putem sa batem cu mixerul oualele cu zaharul si apoi sa la punem la încălzit pe baie de abur mestecand cu telul ca in imagine ?
Îmi cer scuze ca va cer atâtea detalii!
COMENTEAZA