Tort Medovnik

Postat de MyFancyCake in Torturi
5 Ian 2012 | 21287 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 09.01.2012, 13:21
senzational
la 09.01.2012, 17:05
incredibiiiiil!!!
la 09.01.2012, 21:33
yummmmi!
la 09.01.2012, 21:48
excelent
la 13.01.2012, 14:33
e suuuper delicios... din cl. II nu am mai mancat... dar si acum imi aduc aminte ce buna era... denumirea vine din rusa... il fac de ziua mea
la 05.08.2013, 22:08
la 11.11.2013, 18:13
Smantana e trecută la ingrediente pentru blat dar nu o vad la modul de preparare? Cum o încorporeaz?
la 17.11.2013, 21:47
popadan093: smantana se incorporeza inainte sa adugi faina. Scuze pentru omisiune.
la 20.11.2013, 15:15
Smantana este normala sau Smantana lichida pentru Frisca?
la 25.11.2013, 15:57
De asemenea vroiam sa mai întreb la ce temperatura se coc foile si daca putem sa batem cu mixerul oualele cu zaharul si apoi sa la punem la încălzit pe baie de abur mestecand cu telul ca in imagine ?
Îmi cer scuze ca va cer atâtea detalii!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking