Tort Mickey Mouse

Postat de sandytza in Torturi
30 Oct 2009 | 16579 vizualizari

Acest tort l-am facut fiului meu cand a implinit un anisor. A trecut ceva timp de atunci ca imediat implineste doi :)

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 30.10.2009, 16:28
Super ! Bravo Foarte frumos !
la 30.10.2009, 16:47
woah... pun pariu ca te adora toti copiii
la 30.10.2009, 17:09
wow! chiar ma intrebam cum se fac desenele de pe torturi. Bravo
la 30.10.2009, 21:54
ce fain desenul.. trea sa mai ai talent si la desen ca sa fie bine!
la 30.10.2009, 23:11
la 31.10.2009, 09:21
frumos
la 31.10.2009, 11:24
Multumesc fetelor pentru aprecieri . Pupici.
la 31.10.2009, 11:25
Mihaela desenul l-am copiat de pe calculator pentru ca eu si talentul la desen niciodata nu am fost prietene
la 31.10.2009, 11:26
Ionix pe mine ma adora copiii ca si eu ii ador pe ei
la 31.10.2009, 20:46
Un tort bun de expozitie! Pe copil, sunt convinsa ca il atrage mai mult desenul decat prajitura in sine.
la 01.11.2009, 11:17
Ai dreptate Teo
la 02.11.2009, 09:21
super tort ! super desen !
si eu care ma chinuiam direct pe tort sa desenez...mi-a iesit , dar nu asa de frumos ca si tie....
la 02.11.2009, 12:11
Alina acuma sti
la 04.11.2009, 12:34
Vaii ce frumos ti-a iesit...nu am facut niciodata tort, mereu am cumparata, insa ptr Kevin, as vrea sa-i fac ceva similar, cecva...identic de fapt.
Ce nu inteleg...cum ai colorat fiecare particica din Mickey?
Ai pus colorant in albusul batut??nu imi dau seama cum trebuie procedat?
Pe hartia de copt, ai desenta numai conturul lui Mickey, nu?
Si apoi...cum ai umplut fiecare parte din Mickey, de a iesit asa frumos colorat?
Si inca ceva, in frisca ce se pune sa o coloram?colorant special?
merg la market acum sa vad daca gasesc colorant alimentar...
te rog frumos, daca poti sa ma lamuresti un pic, i l-as face astazi ptr maine...nici o ocazie speciala, dar stiu ca l-ar incanta la maxim un mini tortulet cu Mickey...
cate portii ti-au iesit?eu as vrea sa fac ceva mai mic, am sa injumatatesc cantitatile...
multumesc!
la 04.11.2009, 16:15
Luciana in primul rand faci conturul pe hartie cu pix sau orice altceva. Apoi faci conturul cu ciocolata topita. Folosesti o scobitoare nu iti trebuie scule sofisticate. Lasi sa se intareasca , intre timp iti pregatesti ice glace ul pentru umplut. Prima data il prepari asa cum am scris eu cu albus si zahar. Sti cand e ok daca in momentul cand ai scurs o picatura ,pana numeri la 10 s-a facut uniform. Aici in Spania se numeste glace in punctul 10 pentru ca si asta are mai multe puncte in fuctie de ce vrei sa faci cu el. Cand e gata, il imparti in cescute mici si colorezi fiecare parte cu colorant alimentar. Sunt si magazine care au asa ceva dar mai mult lichid au . In acest caz daca pui lichid e posibil sa ti se subtieze compozitia si va trebui sa mai adaugi zahar dar asta vezi tu. Trebuie sa fie in punctul 10. Apoi iei cu o lingurita si torni usor in desen si cu o scobitoare intinzi uniform. Practic fata desenului e dupa ce intorci desenul asa ca nu iti fa probleme daca treci de linii. Doar ca un sfat incearca sa nu treci prea mult pentru ca s-ar putea sa ti se amestece culori daca nu apuca sa se intareasca. Dupa ce ai terminat desenul daca vrei poti sa ii faci un rotund din aceeai pasta de ce culoarevrei. Trebuie sa il lasi la uscat pana a doua zi ca daca nu nu il poti dezlipi si ti se rupe. Cand s-a intarit il pui pe tort cu hartia in sus apoi dezlipesti usor hartia . Nu o dezlipi inainte ca se rupe. Apoi cu frisca decorezi restul tortului . Daca pui desenul pe frisca in cateva ore o sa se inmoaie desenul dar nu o sa se strice. Daca il lasi de pe o zi pe alta , tot zaharul topit de la desen o sa intre in frisca si o sa para ca ai desenat frisca nimeni nu isi va da seama cum l-ai facut. Bafta. Mai multe informatii cu imagini ai aici http://al3xandra-miches.blogspot.com/2009/05/placa-cu-desen.html

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking