Tort "Paris-Brest"

Postat de diana_k in Torturi
13 Feb 2012 | 8024 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 13.02.2012, 12:49
Daca nu ar fi viscol,as da o fuga pana la tine.
la 13.02.2012, 13:20
ce bunatate
la 13.02.2012, 13:20
ce bine arata as vrea si eu o portie...
la 13.02.2012, 13:22
vin si eu la o felita
la 13.02.2012, 13:32
bun bun
la 13.02.2012, 13:34
m-ai lasat fara respiratie
e un fel de ecler urias super idee
la 13.02.2012, 13:36
ma bucur ca va place fetelor....e foarte bun mega eclerul, l-am facut de doua ori intr-o saptamana
la 13.02.2012, 14:13
la 13.02.2012, 14:49
superb arata
la 13.02.2012, 15:21
mmm,ce bunatate
la 13.02.2012, 15:41
Waw Dianaaaaaaaaa
Asta este aluatul pentru choux-uri( ecler) asa-i ???
Numai citind si deja imi...ninge-n gura !!!Cred ca eu ar trebui sa fac cate unul in fiecare zi.
Minunata ideea !!!
la 13.02.2012, 16:00
wwooowww ce minunatie
la 13.02.2012, 16:32
super!
la 13.02.2012, 16:33
wauuu...ti-a iesit super
la 13.02.2012, 19:49
minunat desert

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking