Tort Pasqual Sarat

Postat de marcelalidia22 in Aperitive / Garnituri
18 Iun 2015 | 2134 vizualizari
Tort Pasqual Sarat

Aceasta reteta o veti gasi si pe alt site la care sunt inscrisa.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia ( sau crema de zamatise sarata )
  • 1 cutie de champignon
  • 1 ceapa verde
  • 150 gr.sunca taiata cubulete subtiri
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • Sare
  • Piper
  • Cascaval ras

Mod de preparare

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit.

Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, ciupercile cu ceapa, 1 ou  si 2 linguri de gris, ca sa nu lase lichid.

Se aseaza pasta sfoglia ( aluatul foietaj ) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute.

Se poate manca calduta sau rece.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Pasqual Sarat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv briose cu legume si sunca presata

Postat de merisor67

Aperitiv briose cu legume si sunca presata

Separăm albușurile de gălbenușuri și presărăm sare peste ambele. Dăm morcovul pe răzătoare, la fel și șunca presată. Tocăm spanacul mărunt( eu am pus din cel congelat). Cernem...

Citeste continuarea

Mille-feuille de legume

Postat de Lia1

Mille-feuille de legume

Pui la scurs mozarella, cu 1-2 ore inainte. 1. Speli legumele.Pui ardeiul gras la copt pe gratar/tabla/tigaia de copt vinete. 2. Tai rondele vanata si dovlecelul, pe care le sarezi si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2015, 16:38
la 21.06.2015, 16:04

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking