Tort Pavlova cu ciocolata

Postat de Bucataras in Torturi
27 Dec 2016 | 13575 vizualizari

Tortul Pavlova este usor de montat, dar e nevoie de un pic de rabdare pentru a coace fiecare blat. Cel mai bine e sa le faceti pe rand, asa ca impartiti cantitatile de ingrediente de la blaturi in 3 si apoi apucati-va de treaba. Ideal ar fi sa faceti foile de bezea cu o zi inainte de a fi montat tortul. Reteta video AICI .

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 28.12.2016, 21:17
ce bine arata
la 29.12.2016, 20:03
E o bunatate!
la 30.12.2016, 16:22
Ce frumos arată!
la 06.01.2017, 06:41
Delicios!
la 06.01.2017, 08:05
la 19.11.2017, 13:15
Foarte frumoasa si festiva!!
la 20.12.2018, 08:28
Minunata!
la 20.12.2018, 08:28
la 20.12.2018, 08:46
woowww cat de frumos este!
La multi ani Bucataras! sa ai parte de oameni dragi si intamplari minunate!
la 20.12.2018, 10:17
Waaaw!
la 20.12.2018, 10:27
La multi ani frumosi!
la 20.12.2018, 14:51
Wow !!!
la 03.01.2020, 09:54
la 20.12.2020, 13:20
la 20.12.2020, 19:06

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking