Tort rapid

Postat de cristinutanicolita in Torturi
2 Ian 2015 | 4402 vizualizari
Tort rapid

La multi ani Cleme! Am adus tortul:))

Ingrediente

  • Blat cacao:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 2 lg faina,
  • 1 lg cacao,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Blat galben:
  • 3 oua,
  • 3 lg zahar,
  • 3 lg faina,
  • 1 lgt praf de copt.
  • Crema:
  • 1 crema de vanilie la rece
  • 1 crema caramel la rece
  • 500 ml lapte
  • Sirop:
  • 300 ml apa,
  • 4 lg zahar,
  • esenta rom

Mod de preparare

Blat 1: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se adauga uleiul,galbenusurile,si faina amestecata cu praful de copt. Se coace la foc mediu.

Blat 2: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare,se aduga restul ing si se omogenizeaza,se coace la foc mediu.

Se prepara cremele conform instructiunilor de pe plic.

Pe un platou se pune blatul de cacao,se insiropeaza,se pune crema de vanilie(mai oprim putin pt ornat) se niveleaza, peste se pune blatul galben se insiropeaza crema caramel si nivelam frumos.

Se orneaza cu crema de vanilie sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort Tiramisu pentru copii

Postat de eumimi

Desert tort Tiramisu pentru copii

Punem zeama de la compot intr-un bol si trecem pentru 5-6 secunde piscoturile prin ea. Asezam primul strat de piscoturi pe un platou.  Mixam frisca lichida, apoi adaugam mascarponele si...

Citeste continuarea

Desert tort cu piscoturi, iaurt si fructe de padure

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu piscoturi, iaurt si fructe de padure

Fructele de padure le puneti intr-o sita si le decongelati. Le rasturnati intr-o cratita, puneti si jumatate din siropul scurs si zaharul. Transferati cratita pe foc, amestecati, lasati sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2015, 20:49
la 02.01.2015, 20:54
la 02.01.2015, 20:58
la 02.01.2015, 21:03
la 02.01.2015, 21:16
Rapid si gustos!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking