Tort Sacher

Postat de sufletista in Torturi
6 Ian 2015 | 8706 vizualizari
Tort Sacher

Multumesc Laura pentru reteta,eu am modificat putin ingredientele.

Ingrediente

  • Blat
  • 125 g unt
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • Umplutura
  • dulceata de capsuni
  • Glazura
  • 300 g ciocolata
  • 1 cub unt

Mod de preparare

Blat-mixam untul moale cu zaharul si un praf de sare,adaugam cate un ou mixand bine dupa fiecare,adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa,amesteca dupa care adaugam ciocolata topita si esenta de rom,mixam pana ce se omogenizeaza.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia,nivelam si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca dupa care il taiem felii,

Pe un platou/farfurie asezam prima felie adaugam 3 linguri de dulceata de capsuni-repetam pana terminam,

Imbracam tortul intr-un stat de crema de ciocolata(optional)

Dam la frigider 30 min,

Topim ciocolata impreuna cu untul apoi turnam deasupra tortului astfel incat sa imbrace tortul,

Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Sacher" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Tort Sacher

Postat de Oana

Desert Tort Sacher

Blat : Mixeaza untul moale cu jumatate din cantitatea de zahar pana devine cremos. Adauga apoi cate un galbenus si vanilia. Amesteca faina cu praful de copt si sarea si adauga-le in compozitie....

Citeste continuarea

Tort Sacher

Postat de privatelaura

Tort Sacher

Topim pe baie de aburi 100 gr ciocolata. Dupa ce s-a topit, adaugam romul si il incorporam in ciocolata. Untul moale il mixam cu zaharul si cu praful de sare.  Mixam foarte bine, apoi...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 06.01.2015, 13:28
E super tortul,stiu austriecii ce stiu
la 06.01.2015, 13:34
pt mine , asa-i?
la 06.01.2015, 13:35
Minunat! Il am si eu pe lista de asteptare.
la 06.01.2015, 13:42
Minunat
la 06.01.2015, 13:46
bun bun

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking