Tort sah
Postat de Oana in Torturi 2 Mai 2009 | 11300 vizualizari
Este un tort deosebit si poate fi servit si in noaptea de Revelion. Este foarte racoritor, mai ales ca blatul este facut din pandispan cu suc de portocale. Pare migalos, dar chiar nu e!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (3)
la 13.03.2013, 23:16
Buna seara Oana,
Am si eu nevoie de doua sfaturi de la tine:
1.Cand este indicat sa adaug intaritorul de frisca in crema?
2.Aceasta crema imi va ajunge oare pentru un tort al carui blat va fi facut din 12 oua? Va fi taiat in patru "foi" si va fi un dreptunghi mai mare.
Scuze deranjul si multumesc anticipat pentru raspuns.
la 16.03.2013, 16:57
Adina, intaritorul de frisca il pui la final, cand crema este gata, dar doar daca e necesar.Daca faci crema cu cateva ore bune inainte si o tii la frigider, cand asamblezi tortul o bati bine cu mixerul si nu mai e nevoie de intaritor. Iar ca si cantitate, mai faci dublu sa iti ajunga la un blat asa mare.
COMENTEAZA