Ingrediente
- 1 pachet mare piscoturi
- 250 g marscapone
- 500 ml frisca
- 5 galbenusuri
- 1 pahar de zahar
- 3 pliculete zahar vanilat
- 1 borcan piersici in compot
pentru grilaje:
Mod de preparare
Tiramisu reţetă cu fructe
Pregatim crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la baine - marine pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam marscapone, dupa care punem crema de galbenusuri peste. Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone. Taiem piersicile cubulete mici si lepunem la scurs intr-o strecuratoare. Imbracam o tava cu peretii detasabili cu folie alimentara, punem un strat de crema, dupa care vom pune pe marginea tavii piscoturi, peste crema punem piersicile taiate cubulete, apoi un strat de piscoturi date prin zeama de la compot, inca un strat de crema si piersici, si un ultim strat de piscoturi, care va veni acoperit cu inca un strat de crema si piersici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|