Ingrediente
- 3-4 cepe
- ulei
- sare
- 500 gr tortellini
- unt
- smantana
- sunca taiata fasi subtiri
Mod de preparare
In prima faza taiati ceapa pestisori, si o puneti la calit cu putin ulei si putina sare, pe parcurs puneti si cate un strop de apa pentru a se macera mai bine.
Pana se caleste ceapa puneti intr-o oala apa si cu o lingurita rasa de sare la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba puneti tortellini sa fiarba.
Ne intoarcem iar la ceapa. Dupa ce s-a calit ceapa si s-a macerat adaugati untul (nu exista un gramaj depinde de voi cat de aromata vreti ceapa), eu am optat la 150 gr unt. Dupa ce s-a topit adaugati sunca si lasati-le sa se caleasca putin impreuna.
In tot acest timp cu siguranta sunt si pastele gata. Le strecurati si le puneti peste compozitia de ceapa, unt si sunca. Amestecati continu pentru a nu se prinde. Dupa ce ati amestecat bine adaugati si smantana, cam 200 de grame, (puteti pune si mai putina sau chiar mai multa) si amestecati .
Stingeti focul si este gata de servit.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|