Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Postat de Ina in Tortellini
23 Sep 2017 | 2641 vizualizari

Ideea pentru aceasta reteta mi-a dat-o Costel, aratandu-mi niste poze superbe cu preparate cu paste. Acela a fost si momentul in care m-am hotarat sa particip la concursul cu ingredient secret, chiar daca  nu facusem niciodata tortellini de casa, iar din comert luasem o singura data. Se munceste destul de mult la realizarea acestor tortellini ( trebuie sa alocati cateva ore preparatului :D ) , dar merita fiecare minut petrecut pentru pregatirea lor de la zero. Cel putin, varianta mea cu cascaval si ciuperci a iesit delicioasa ! :X Merita probata ! :X   Pentru garantarea rezultatelor zic sa urmati intocmai pasii prezentati mai jos, sa nu folositi prea multa umplutura pentru ca tortellini vor pocni la fierbere, sa lucrati rapid pentru a evita uscarea si ruperea aluatului la modelare. 

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 26.09.2017, 21:59
multumesc, Anca!
la 28.09.2017, 08:34
Super!
la 08.10.2017, 13:43
Cred ca sunt mai mult decat deliciosi.
la 08.10.2017, 17:06
Ce faini sunt preparati in casa! Eu nu stiu daca as avea rabdare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking