Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval
Postat de Ina in Tortellini 23 Sep 2017 | 5778 vizualizari
Ideea pentru aceasta reteta mi-a dat-o Costel, aratandu-mi niste poze superbe cu preparate cu paste. Acela a fost si momentul in care m-am hotarat sa particip la concursul cu ingredient secret, chiar daca nu facusem niciodata tortellini de casa, iar din comert luasem o singura data.
Se munceste destul de mult la realizarea acestor tortellini ( trebuie sa alocati cateva ore preparatului :D ) , dar merita fiecare minut petrecut pentru pregatirea lor de la zero. Cel putin, varianta mea cu cascaval si ciuperci a iesit delicioasa ! :X Merita probata ! :X
Pentru garantarea rezultatelor zic sa urmati intocmai pasii prezentati mai jos, sa nu folositi prea multa umplutura pentru ca tortellini vor pocni la fierbere, sa lucrati rapid pentru a evita uscarea si ruperea aluatului la modelare.
Inapoi la reteta
|