Tortellini cu carne

Postat de Anamaria7 in Tortellini
24 Aug 2009 | 18099 vizualizari

Mie mi se pare ca in comert sunt cam scumpicele tortellini astea pentru cate Euri au si cat de putina umplutura :P Asa ca am decis sa mananc macar o data asa ceva, dar preparat acasa! :D Bine spus macar o data, dureazaaa pana le formezi, dar merita.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 25.08.2009, 00:32
Depinde ce cumperi, daca stii de unde sa le iei, gasesti si fara E-uri.
Oricum, constat ca ti-au iesit remarcabil, felicitari.
N-am inteles insa de ce le treci printr-un jet de apa rece la final. Si apoi le reincalzesti?
la 25.08.2009, 01:03
chiar ca arata excelent
la 25.08.2009, 13:49
la 25.08.2009, 15:19
Mama m-a invatat ca in general asa se procedeaza cu pastele, astfel daca le treci prin jet de apa rece (sau le lasi 2-3 minute in apa rece) ele se mai umfla putin Mersi!
la 25.08.2009, 22:37
Oare gasesti tortellinii fara E-uri? Am spus si ma repet ca avem de invatat de la cei tineri. Aluatul este asemanator cu cel de taitei?
la 26.08.2009, 19:05
Da, Buni (asa imi alint eu bunica ) Este exact ca cel de taitei! Pai Cristi vad ca zice ca da, se gasesc si fara Euri. Eu nu am prea cumparat sincer. Multumesc muult
la 19.10.2009, 17:42
Arata destul de bn nota 10
la 11.11.2009, 19:20
poti sa-mi dai te rog si o reteta de sos alb,ms e tare reteta
la 03.02.2011, 09:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking