Ingrediente
- 300 g tortellini cu carne
- 150 g kaizer(sau orice dorim:piept de pui etc)
- 150 ml suc de rosii
- 2 oua
- sare
- piper
- busuioc
- 50 g parmezan ras
- 200 g cascaval ras
Mod de preparare
Se pune apa la fiert, iar cand clocoteste se adauga tortellini si se fierb cam 15 minute. Se scot si se lasa la racit. Separat taiem kaizerul in bucati mici si le calim in putin ulei de masline. Adaugam sucul de rosii, sarea, piperul, busuiocul. Lasam sosul la racit. Amestecam tortellini cu parmezanul, cele 2 oua si sosul cu kaizer. Turnam compozitia intr o tava unsa cu unt. Deasupra punem cascavalul ras si dam la cuptor pana cand cascavalul este topit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|