Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

Postat de miha in Tortellini
1 Mai 2010 | 23487 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 01.05.2010, 11:59
ce bine aratatot timpul mam intrebat cu ce sor manca tortelinele alea. nam facut niciodata, iar pe pachet scrie ca se fierb si se servesc calde acum sigur o sa incerc
la 01.05.2010, 15:30
Miha te vad slabuta,cum reusesti la cate bunatati prepari? Felicitari inca o data si din nou cinci furculite
la 01.05.2010, 18:49
Roxana, daca vrei poti sa le mananci si fara nimic. Stropite doar cu putin ulei de masline si presarate cu cascaval ras sau parmezan. Eu profit de faptul ca piticilor le plac pastele si mai bag pe langa si 1-2 legume care in mod normal nu le-ar manca.
la 01.05.2010, 18:51
Mena, multumesc mult. Mi s-a pus foarte des intrebarea asta...iar raspunsul a ramas suspendat undeva in eter. Habar n-am. N-am nici o explicatie.
la 01.05.2010, 23:20
ce bine arata mie mi s-a pus ,,pata ''pe maslina cu ce sunt umplute ?
la 01.05.2010, 23:40
Nu sunt umplute cu nimic, doar cu sos de rosii.
la 01.05.2010, 23:57
eu vedeam ardei si migdale cred ca de foame imi plac mult maslinele umplute cu migdale
la 03.05.2010, 00:08
si pe astea le-am ratat,dar ieri am mancat pe la alte mese,in familie
la 03.05.2010, 00:25
Offf...flamanda mai esti.
la 30.01.2011, 19:44
ce am gasit eu aici

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking