Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

Postat de miha in Tortellini
1 Mai 2010 | 23468 vizualizari
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline

Ingrediente

  • 250 g tortellinni cu carne
  • 2 cani suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • masline verzi fara samburi
  • 1/2 ardei gras
  • sare si piper
  • oregano
  • busuioc
  • cascaval pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8 minute, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ceapa si usturoiul tocate marunt se pun la calit usor in  cateva linguri cu ulei de masline. Se "stinge" cu sucul de rosii si se aduce la fierbere. Se adauga ardeiul tocat marunt si maslinele. Se potriveste gustul de sare si piper si se condimenteaza cu busuioc si oregano.

Se fierbe la foc mic pana incepe sa scada sosul si se da deoparte. Se pun pastele in sos si se amesteca usor, pana sunt acoperite bine cu sos.

Se serveste cald, presarat cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne, sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu scoici si sos de rosii

Postat de PurpleM

Tortellini cu scoici si sos de rosii

Se pune carnea de scoici la fiert. In acelasi timp punem la fiert si tortellini intr-o oala cu apa in care am adaugat in prealabil sare si ulei ca sa nu se lipeasca pastele. Tortellini se fierb...

Citeste continuarea

Tortellini cu prosciutto in sos de rosii

Postat de medioto59

Tortellini cu prosciutto in sos de rosii

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiem usturoiul rondele subtiri si il calmi in ulei incins.Adaugam sucul de rosii,potrivim de sare si piper , condimentam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2010, 11:59
ce bine aratatot timpul mam intrebat cu ce sor manca tortelinele alea. nam facut niciodata, iar pe pachet scrie ca se fierb si se servesc calde acum sigur o sa incerc
la 01.05.2010, 15:30
Miha te vad slabuta,cum reusesti la cate bunatati prepari? Felicitari inca o data si din nou cinci furculite
la 01.05.2010, 18:49
Roxana, daca vrei poti sa le mananci si fara nimic. Stropite doar cu putin ulei de masline si presarate cu cascaval ras sau parmezan. Eu profit de faptul ca piticilor le plac pastele si mai bag pe langa si 1-2 legume care in mod normal nu le-ar manca.
la 01.05.2010, 18:51
Mena, multumesc mult. Mi s-a pus foarte des intrebarea asta...iar raspunsul a ramas suspendat undeva in eter. Habar n-am. N-am nici o explicatie.
la 01.05.2010, 23:20
ce bine arata mie mi s-a pus ,,pata ''pe maslina cu ce sunt umplute ?

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking