Tortellini cu prosciutto crudo si mazare

Postat de adasev12 in Tortellini
10 Dec 2011 | 6768 vizualizari
Tortellini cu prosciutto crudo si mazare

foarte bune!

Ingrediente

  • 250 g tortellini
  • 300 g smantana pt  gatit
  • 200 g mazare
  • coaja rasa de lamaie
  • o jumatate  de ceapa alba
  • ulei de masline extravirgin
  • sare, piper
  • o lg-ita patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Tortellini se fierb in apa sarata, bine, conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp se pregateste sosul: ceapa se taie marunt si se inmoaie in ulei , nu se prajeste doar se inmoaie usor,  se adauga smantana si se lasa inca 4 min, invartinde-se mereu in sos.

Se scurge mazarea si se adauga si ea la sos si se sareaza si pipereaza dupa gust. 

Se scurg pastele si se pun peste sos, se amesteca foarte usor, apoi se pune patrunjelul.

Se portioneaza in farfurii si se pune deasupra putina coaja de lamaie rasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciutto crudo si mazare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu ardei copt, branza si cimbru

Postat de rhapsody

Tortellini cu ardei copt, branza si cimbru

1. Pune ardeii copti intr-un blender si paseaza-i pana cand pasta obtinuta este fina. 2. Pune faina pe masa de lucru, fa o adancitura in mijlocul acesteia si pune sarea, pasta de ardei si...

Citeste continuarea

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Postat de Ina

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Am amestecat faina cu sarea, am format in mijlocul gramezii un crater in care am spart cele doua oua si am omogenizat totul, ajutandu-ma de o furculita. Am scos aluatul pe blatul de lucru si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2011, 16:39
yummy-yummy....vreau si eu sunt de 7 ani in italia dar nu am mancat asa ceva
la 10.12.2011, 16:50
giorgia...si eu am facut prima data reteta asta...e interesant gustul...
la 10.12.2011, 17:00
oo sa incerc si eu reteta ca arata bine si e interesanta
la 10.12.2011, 17:32
la 10.12.2011, 17:39
giorgia, sper sa-ti placa

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking