Tortelloni si ravioli

Postat de mihaelar63 in Paste
13 Ian 2015 | 4259 vizualizari
Tortelloni si ravioli

Dupa o perioada de abstinenta de doua luni parca pastele merg si saptamanal .Cum 250 gr paste sunt putine pentru 4 persoane ,am folosit doua cutii diferite [ asa aveam pe stoc ]

Ingrediente

  • 250 gr tortelloni cu spanac si ricota
  • 250 gr ravioli cu fistic
  • 400 gr carnat Radic semiafumat
  • 300 gr rosii cherry
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • frunzulite busuioc verde

Mod de preparare

Fierbeti pastele in apa clocotita respectand timpii de pe ambalaj .

Spalati si taiati jumatate rosioarele .

Curatati ceapa , taiati rondele .

Taiati carnaciorii rondele .

Prajiti usor ceapa si carnaciorii .

Adugati si rosiile si busuiocul .Tineti pe foc inca cateva minute la foc mic .

Se amesteca pastele cu carnaciorii si rosiile prajite .

Puneti branza din loc in loc si dati putin la cuptor1-2 minute cat sa se topeasca .

Serviti pastele decorate  cu rondele de ardei iute si frunzulite de busuioc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni si ravioli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Postat de RODIMUR

Tagliatelle cu ciuperci si afumatura

Afumătura se feliază și se prăjește ușor în ulei suficient și la foc mic, după care se transferă în alt vas. Se curăță ciupercile, se spală în câteva ape,...

Citeste continuarea

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Postat de caroline

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.  Vanata se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2015, 17:44
arata tare bine
la 13.01.2015, 17:51
faci ce faci și ai farfurii cu preparate foarte colorate!
la 13.01.2015, 17:53
Multumesc Deyutzky
la 13.01.2015, 17:55
Bunica , imi plac culorile , ma energizeaza si ma bine-dispun . De imbracat nu ma pot imbraca asa colorat
la 13.01.2015, 17:57
Ce le-ai facut cunostiinta,vad ca nu s-au paruit...

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking