Ingrediente
- 250 gr tortelloni cu spanac si ricota
- 250 gr ravioli cu fistic
- 400 gr carnat Radic semiafumat
- 300 gr rosii cherry
- 300 gr branza burduf
- 50 ml ulei masline
- 1 lingurita busuioc uscat
- 1 ardei iute rosu
- 1 ardei iute verde
- frunzulite busuioc verde
Mod de preparare
Fierbeti pastele in apa clocotita respectand timpii de pe ambalaj .
Spalati si taiati jumatate rosioarele .
Curatati ceapa , taiati rondele .
Taiati carnaciorii rondele .
Prajiti usor ceapa si carnaciorii .
Adugati si rosiile si busuiocul .Tineti pe foc inca cateva minute la foc mic .
Se amesteca pastele cu carnaciorii si rosiile prajite .
Puneti branza din loc in loc si dati putin la cuptor1-2 minute cat sa se topeasca .
Serviti pastele decorate cu rondele de ardei iute si frunzulite de busuioc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni si ravioli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|