Tortilla chips de casa

Postat de Adinuta in Aperitive / Garnituri
30 Oct 2009 | 42732 vizualizari

Aceste chipsuri de casa sunt facute de „el”, de aceea veti vedea maini de barbat prin poze. Retetele de pe internet pe care le-am gasit erau fie numai ca faina de porumb, fie numai cu grau, el le-a amestecat si au iesit tare bune. La mama lor acasa, se fac numai cu faina de porumb, insa e diferita de a noastra si e alba. Asa ca daca veti incerca numai cu porumb, e foarte posibil sa nu puteti intinde deloc aluatul. Si ca sa fie mai sanatoase, le-a facut la cuptor. Numai bune de rontait simple sau cu ce sos dip va place!

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 20.01.2010, 14:22
nu stiu cat de tari ti-au iesit tie, dar mie prima tura mi-au iesit "beton"... la propriu a doua oara nu erau ele chiar moi, dar nu ma temeam pentru dinti macar. Tot gen chips am facut. Am zis sa le lasi mai putin in caz ca ies preaa tari
la 09.02.2010, 22:49
delicios! fac si eu cind terminam lipiile merg cu bere....yummy
la 15.02.2010, 02:23
daaa, cu bere sunt super
la 03.04.2013, 01:08
super

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking