Tortilla chips de casa

Postat de Adinuta in Aperitive / Garnituri
30 Oct 2009 | 42767 vizualizari

Aceste chipsuri de casa sunt facute de „el”, de aceea veti vedea maini de barbat prin poze. Retetele de pe internet pe care le-am gasit erau fie numai ca faina de porumb, fie numai cu grau, el le-a amestecat si au iesit tare bune. La mama lor acasa, se fac numai cu faina de porumb, insa e diferita de a noastra si e alba. Asa ca daca veti incerca numai cu porumb, e foarte posibil sa nu puteti intinde deloc aluatul. Si ca sa fie mai sanatoase, le-a facut la cuptor. Numai bune de rontait simple sau cu ce sos dip va place!

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 30.10.2009, 12:42
Adinuta, remarc si in pzele tale niste maini masculine?
la 30.10.2009, 14:09
Foarte fain ! Am sa incerc si eu
la 30.10.2009, 16:41
Anca, am precizat la introducere ca sunt facute de "partener" eu l-am ajutat doar , am taiat tortilla tringhiuri, am venit cu ideea de pus chili in ulei si am facut dipul (sosul de vinete si iaurt) si bineinteles am oferit incurajari! se fac mai multe odata in echipa
la 30.10.2009, 16:42
Ala, au iesit bune... tura a doua chiar reusite trebuie vazut si in functie de cuptor cat trebuie lasate ... primele au iesit mai tari, dar la gust ok.
la 30.10.2009, 21:36
Hop si eu!
la 31.10.2009, 09:22
interesant
la 31.10.2009, 15:16
sunt usor de facut, iar daca faceti mai multe foi tortilla, le puteti umple cu sos, carne si legume. Cred ca sunt mai bune ca cele cumparate.
la 19.01.2010, 13:38
Sunt pe lista
la 19.01.2010, 15:27
Sunt pe masa ,is gustoase am facut si sosu ,wow sunt super bune!Astept sotu sa vad ce zice
la 19.01.2010, 16:06
Ana, ma bucur mult! sper sa ii placa si sotului!
la 19.01.2010, 20:24
I-au placut ,dar mai mult sosu a zis ca nu prea are dinti pt crantanele da a papat vreo 5-6
la 19.01.2010, 20:45
pai atunci varianta de dinainte de coacere e recomandata umplute cu ceva. Depinde si de cat le lasi la cuptor. Si eu la prima tura mi-am cam spart dintii, dar apoi am stat cu ochii pe ele si au iesit ok, mai molicele sa zic asa
la 19.01.2010, 21:03
vreau si eeeeu..de unde ati luat faina de porumb fina, nu malai??
la 19.01.2010, 22:02
Anca, eu am cumparat in Polonia, dar am vazut ca se gaseste si in Romania, respectiv la Plafar in magazine de acest gen (ecologice, bio) trebuie sa fie.
la 20.01.2010, 08:15
aha deci ele tre sa iasa mai moi?mie mi-au placut asa tari crocante ,m-am gandit ca tre sa fie ca niste cipsuri

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking