Tortilla cu ciuperci si masline
Postat de articook in Aperitive / Garnituri 8 Iul 2010 | 10410 vizualizari
Aceste tortillas sunt adaptate la ingredientele pe
care le gasim in Romania, in mod normal
ele se fac din faina de porumb, dar nu faina de
porumb pe care o gasim de cumparat ci e o faina
care este trecuta prin mai multe procese si in final
are textura si culoarea exact ca si cea a fainei de grau.
Si pentru a reusi sa fac tortilla acasa am
macinat faina de porumb in rasnita electrica,
dupa care am combinat-o cu faina de grau.
In final a avut gust foarte bun chiar daca
nu este 100% facuta din faina cu
care se face o tortilla adevarata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 08.07.2010, 15:21
Ce frumoase sunt,si cred ca si tare bune.
la 08.07.2010, 16:16
cred ca sunt grozave
la 08.07.2010, 16:41
Dika, faina de care zici tu n-o fi amidon?
la 08.07.2010, 17:14
ce fain arata!
la 08.07.2010, 18:09
Miha, nu prea cred ca e amidon.... am gasit pe net despre faina de porumb din care se face tortilla si sunt boabe de porumb care se lasa la uscat, dupa care se spala si se usuca, iar in final se macina foarte fin si astfel rezulta faina respectiva.. in engleza se numeste Masa Cornflour
la 08.07.2010, 18:11
merci... da sunt grozave! abia astept sa le mai fac
la 08.07.2010, 19:07
Mai am gasit si eu odata o reteta de tortila in care se punea faina de porumb ,si nu am stat mult pe ganduri pana am incercat-o ,numai ca am pus malai ,a iesit bunuta dar crantanea Si acum ca citesc imi dau seama ca faina e faina ,malaiul e malai.O sa incerc varianta cu rasnita cand o sa le mai pregatesc.
la 08.07.2010, 22:55
iami iami
COMENTEAZA