Traistute sarate umplute cu crema de somon

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
2 Ian 2017 | 3038 vizualizari
Traistute sarate umplute cu crema de somon

Bunatati pentru colindatori

Ingrediente

  • 1/2 pachet aluat de foietaj
  • 100 g burta de somon afumat
  • 100 g somon afumat
  • 100 g crema de branza
  • 1/2 ceapa
  • 5 linguri capere,1 ou pentru uns
  • cateva fire de patrunjel.

Mod de preparare

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele.Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam bine sa stea lipite. Unim si celelalte doua margini si le strangem ca si cum am strange gura unei traistute :) Legam fiecare traistuta cu cate un fir de patrunjel. Punem traistutele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Le dam la cuptorul preincalzit, pentru circa 15 minute. Le lasam sa se raceasca bine inainte de a le transfera pe un platou. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute sarate umplute cu crema de somon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saleuri cu branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Saleuri cu branza de burduf

Aluatul se lasa la dezghetat. Branza de burduf se sfarama cat mai marunt. Oul se bate bine. Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul. Se unge...

Citeste continuarea

Triunghiuri cu spanac umplute cu branza

Postat de Oana

Triunghiuri cu spanac umplute cu branza

Pentru blat, se separa ouale. Galbenusurile se mixeaz cu uleiul si un praf de sare. Se adauga spanacul si smantana. Am folosit spanac maruntit congelat, am scos pe o farfurie 12...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2017, 17:52
hmm, bune rau!
la 02.01.2017, 17:54
Cam merg , cu vin
la 02.01.2017, 18:03
la 02.01.2017, 18:47
la 02.01.2017, 18:48

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking