Trandafir din clatite

Postat de mimmi in Dulciuri
10 Iun 2011 | 5834 vizualizari
Trandafir din clatite

Ingrediente

  • 2 oua,
  • lapte ,
  • faina
  • colorant alimentar rosu,
  • 1 plic praf budinca cu gust de vanilie,
  • capsuni,
  • 400 ml lapte,
  • 3linguri zahar.

Mod de preparare

Mixam ouale si adaugam alternativ faina si lapte pana devine o compozitie ca si o smantana. Adaugam 2-3 linguri colorant depinde cat de rosii vreti sa fie clatitele. Prajim clatitele pe ambele parti.

Punem la fiert 400 ml lapte. Separat amestecam praful de budinca cu 3 linguri zahar si 4 linguri lapte (din cele 400 ml ). Capsunile le spalam,le taiem cubulete si le amestecam  cu budinca (lasam cateva deoparte ).

Din clatite taiem fasii,la un capat punem o lingurita din compozitie si le rulam cat de strans putem. Punem intr-un bol folie alimentara si cladim bucatile de clatite. In mijloc unde ramane locul gol,umplem cu jumatati de capsuni,iar peste,drept capac punem o clatita intreaga .Dam bolul la frigider cca 2 ore,dupa care putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir din clatite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Non plus ultra

Postat de katty

Desert Non plus ultra

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu 50 gr zahar, un praf de sare, vanilie si galbenusurile. Adaugam faina  si framantam un aluat nelipicios pe care il intindem cu sucitorul pe un blat...

Citeste continuarea

Prajitura pufoasa cu prune si stafide aurii

Postat de Valclaudia

Prajitura pufoasa cu prune si stafide aurii

Preincalzim cuptorul la 175 grade C. Separam ouale. Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul si praful de copt pana isi dubleaza volumul si se albesc....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2011, 19:41
Faina ideea!
la 10.06.2011, 20:09
super arata
la 10.06.2011, 20:19
la 10.06.2011, 20:26
imi place
la 10.06.2011, 21:37

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking