Trigoane cu urda

Postat de cristinutanicolita in Dulciuri
26 Ian 2016 | 4529 vizualizari
Trigoane cu urda

Ingrediente

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g urda
  • coaja de portocala
  • 100 g zahar
  • 1 lg stafide
  • 2 lg smântână
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg iaurt

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor. 

Urda se amesteca cu oul, zaharul, coaja de portocala stafide și smântână.

Aluatul dezghețat se întinde și se taie în 12 pătrate.

Se pune câte o lingura de urda și se lipesc pe diagonala pentru a obține un triunghi.

Se pun triunghiulare intr-o tava, se ung cu gălbenuș și se coc cca 30 min.

Poftă buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu urda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Trigoane aperitiv

Postat de adriana_bobu

Trigoane aperitiv

Am desfacut foile si am luat pe rand cate una pe care am taiat-o in 3 pe lungime.Am folosit un pensonas pentru a unge cu ulei fiecare foaie si am asezat in coltul foii cate o lingura din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2016, 18:59
Delicioase, mai ales calde
la 26.01.2016, 18:59
Sa vin cu o bere?
la 26.01.2016, 19:02
Cleme
la 26.01.2016, 19:03
Buni, te aștept
la 26.01.2016, 19:04

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking