Turnulețe din legume și brânză de burduf
Postat de panacris in Aperitive / Garnituri 10 Apr 2014 | 3914 vizualizari
Am savurat din prima Mille feullie al Sylviei;) A urmat Lia_1, cu altă tentație, dar când a apărut și Simona cu varianta ei, chiar m-am pus pe treabă ;) Eu l-am vrut ca fel principal nu ca și garnitură;) Savuros, iar cu legumele te poți juca în orice variantă. Spor și poftă bună!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 10.04.2014, 18:19
Abia asteptam si varianta ta!
la 10.04.2014, 18:25
wow...o minunatie!!!
la 10.04.2014, 18:27
ce frumos arata!
la 10.04.2014, 18:27
Adriana
la 10.04.2014, 18:28
Cris, pot să declar deliciu pentru papilele gustative,deși poate unii sunt mai cârcotași vizavi de brânza de burduf Nouă ne place tare mult, probabil că va urma o nouă variantă și cu mozzarela
la 10.04.2014, 18:31
sunt sigura ca sunt bestiale cu branza de burduf. Si eu sunt mare amatoare de branzeturi..inclusiv cea de burduf..si din pacate nu am mancat de mult timp , neavand aici
la 10.04.2014, 18:34
Turnul din Pisa,e cam inclinat de la branza..
la 10.04.2014, 18:38
Minunat preparatul!! As manca asa ceva zilnic, nu sunt devoratoare de carnuri, dar branzeturile le ador si in combinatie cu legume la gratar si ceva plante aromatice face mai mult decat toate carnurile la un loc...
la 10.04.2014, 18:38
Bun turnuletul
la 10.04.2014, 18:58
bun bun
la 10.04.2014, 19:10
Cleme, ai făcut bine corelația Turnul din Pissa e puțin cam mult înclinat
la 10.04.2014, 19:26
Crisuleee!Ce bunatate ai facut!
la 10.04.2014, 19:27
Ce fain!
la 10.04.2014, 19:35
Buni Mai prepar și eu bunătăți din când în când )
COMENTEAZA