Turte integrale

Postat de miha in Piine
11 Oct 2010 | 10654 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 11.10.2010, 12:36
ce ma bucur ca sunt primapot sa ma servesc in voiemultumescsunt foarte gustoase
la 11.10.2010, 12:40
- 10 furculite grozava reteta ,mai ales ca se coace repede
la 11.10.2010, 12:45
Multumesc!
la 11.10.2010, 13:47
la 11.10.2010, 13:48
la 11.10.2010, 14:11
ce mai mancam cand eram mici..acum nu am mai gustat una de cativa ani
la 11.10.2010, 14:21
primesc si eu o bucatica
la 11.10.2010, 14:36
vreauuu...ca nu-mi facmai ai?? 5f
la 11.10.2010, 14:38
Rocsi, si noua ne facea mama acasa turtite de astea. Si bune mai erau.
la 11.10.2010, 14:39
Desigur ca primesti Adina.
Cami, nu mai am, dar iti fac eu daca tu nu ai chef.
la 11.10.2010, 15:03
aha ..vasazica lui Adina ii dai si mie nuuuu!gata...m-am prins....chef as avea...dar eu nu fac nimic cu drojdie...nici un ..dospit...ca nu le am cu framantatulSe framanta un aluat elastic, usor lipicios. In timpul framantarii punem si uleiul"...de unde sa stiu eu cand e bn?? am incercat de cateva ori...esec total...asa ca...mai bn nu mai fac...
la 11.10.2010, 15:27
maiii...tu esti mai privilegiata decat Adina...ca fac numa pt tine. Un lighean de turte.
la 11.10.2010, 15:28
Cami, ce inseamna esec total?
la 11.10.2010, 15:50
vai,miha...am citit numai iti dau....nu mai am...prima dara am vrut sa fac gogosi...la mine...bolovani,a doua oara cozonac...care nu a crescut in tava...asa ca... nu mai fac...
..chestia aia ..."faina cat cuprinde"la aluaturi....ma omoara.....asta e ...fiecare cu ..lipsurile lui...
la 11.10.2010, 16:14
Expresia "faina cat cuprinde" nu e condamnabila. Pentru ca gramajul poate varia. Stii vorba aia "cativa cm in plus nu-s mare lucru, dar conteaza" asa e si cu faina. Cateva zeci de grame nu-s mare lucru dar conteaza. Deci poate varia in functie de marimea oualor, de tipul de faina...Este faina care absoarbe mai mult lichid, alta mai putin. Asta o descoperi la fata locului, practicand.
Un esec ar trebui sa fie un impuls pentru o data viitoare nicidecum o retragere. Moooaaaa...hai ca dau in filozofii de acu.
Stii cum iti poti da seama de consistenta unui aluat daca este buna? Freaca lobul urechii intre 2 degete si iti vei da seama.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking