Turtite chinezesti cu ceapa verde

Postat de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri
1 Sep 2011 | 11671 vizualizari

Aceste turtite chinezesti fac parte din categoria "dim sum" a mancarurilor chinezesti. Ele se prepara dimineata si se consuma neaparat calde, alaturi de sos de soia.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 12.09.2011, 17:01
ce bune sunt...
la 03.10.2011, 09:55
la 03.10.2011, 10:58
O turtita va rog
la 21.02.2012, 12:02
Sunt excelente! Foarte frumoasa prezentarea ! Imi plac foarte mult si pozele intermediare !
la 18.03.2013, 22:25
ce bun
la 08.07.2013, 15:11
Le-am facut ieri! Foarte bune! Nu au iesit asa de frumoase ca ale tale, dar cine a avut timp sa se uite la ele!
la 24.10.2013, 13:31
la 27.03.2014, 07:42
la 30.12.2016, 00:00
la 17.06.2019, 06:33
foarte apetisante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking