Turtite chinezesti cu ceapa verde

Postat de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri
1 Sep 2011 | 11731 vizualizari

Aceste turtite chinezesti fac parte din categoria "dim sum" a mancarurilor chinezesti. Ele se prepara dimineata si se consuma neaparat calde, alaturi de sos de soia.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 01.09.2011, 14:20
ce frumoase sunt
la 01.09.2011, 14:24
Da' sa vezi ce bune sunt! Se fac si usor, cu ingrediente accesibile si sunt tare bune! Plus ca se pot manca si in zilele de post!
la 01.09.2011, 14:30
Fara soia , fara soia
la 01.09.2011, 14:30
frumusele
la 01.09.2011, 14:34
Bine hai, fara soia. Puneti ce sos va place pe ele . Am servit o data niste prieteni si mi-au cerut ketch-up . Mai bine puneti sos dulce chinezesc sau picant.
la 01.09.2011, 14:36
Bine ... sos dulce-acrisor , merge ?
la 01.09.2011, 14:48
Sigur merge! Sos sa fie! Si neaparat calde
la 01.09.2011, 15:58
PERFECT !
la 01.09.2011, 16:19
arata f bine si cred ca sunt grozav de bune
la 01.09.2011, 17:23
Interesant !
la 01.09.2011, 19:08
ce mult imi plac culoarea lor,asa putin aurii
la 02.09.2011, 08:51
la 02.09.2011, 10:06
la 02.09.2011, 11:52
grozav de bune
la 11.09.2011, 19:54
arata extraordinar si cred ca sunt si bune !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking